Klik her for menu »

Anlæg


Anlægsarbejde

Vi udfører alt inden for traditionelt anlægsarbejde, såsom etablering af nye haver og  haveanlæg, grønne anlæg, højbede, beplantning af hæk, buske, stauder, træer mv., samt belægning, service og vedligehold, i forbindelse med nybyggeri eller renovering.

Vi har gennem tiden udført mange forskellige opgaver for mange forskellige kunder – private som erhverv og boligforeninger.

Lige meget hvilken opgave det drejer sig om, løser vi naturligvis netop din opgave i højeste kvalitet og til en rigtig god pris.

Så kontakt os i dag på telefon 23 95 15 78 eller udfyld vores kontaktformular, og lad os give et seriøst og kvalificeret tilbud på netop din anlægsopgave.

Vi står klar hele året rundt for private, boligforeninger, virksomheder, institutioner og skoler i følgende områder:
Hele Vestsjælland og lokalområdet Høng, Slagelse, Kalundborg, Jyderup, Mørkøv, Boeslunde, Fuglebjerg, Korsør, Sorø, Ringsted og Dianalund og hele oplandet i dette område. 
Men kontakt os alligevel, hvis I har en opgave et andet sted på Sjælland - så taler vi om det afhængig af opgaven.

Vi køber ind hos landets bedste planteskoler. Dette garantere både dig og os, at vores planter er de bedste og mest holdbare, der kan fremavles.

Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.

For os er service og tillid en selvfølgelighed i vores arbejde.

 


Jens Aage's Park- og Haveservice - Bavnehøjvej 5, 4270 Høng - Mobil: 23951578Sitemap


Accepter cookies for at sende