Klik her for menu »

Brolægning


Vi udfører mange forskellige opgaver inden for brolægning og belægning, så som nyanlægninger, omlægninger og belægning med alle former for sten og fliser. Det være sig granit, fliser, betonsten, natursten, brosten m.v.

Vi anlægger nye flise terrasser, flise indkørsler, belægning af gårdhaver, havestier, støttemurer, stentrapper, terrænmure, stenbede, havebede m.v. og har mange års erfaring og gode ideer. Derfor har vi mulighed for at guide dig til den rette løsning, som du kan have glæde af mange år.

Få pris på belægning og brolægning

Så har du en opgave med belægningssten, flisebelægning i din have, gårdhave eller indkørsel, kommer vi meget gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud til rigtig god pris.
Kontakt os på telefon 23 95 15 78 eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt. 

Har du også brug for hjælp til havearbejde, er dette også noget vi tilbyder.

Vi har kunder i hele Vestsjællands området samt lokalområdet Høng, Slagelse, Kalundborg, Jyderup, Mørkøv, Boeslunde, Fuglebjerg, Korsør, Sorø, Ringsted og Dianalund og hele oplandet i dette område.

Men kontakt os alligevel, hvis I har en opgave et andet sted på Sjælland - så taler vi om det afhængig af opgavens type og størrelse.

Det er klogt at benytte fagmanden til brolægning og belægning, så du derved opnår det bedste resultat, der holder i mange år.

 


Jens Aage's Park- og Haveservice - Bavnehøjvej 5, 4270 Høng - Mobil: 23951578Sitemap


Accepter cookies for at sende