Klik her for menu »

Træfældning


Træfældning, fældning af træer og topkapning af træer 

Vi hjælper både private, virksomheder, boligforeninger, kirker, skoler og institutioner med alt det grove arbejde, når det gælder om at fælde træer, som er blevet for store, eller som står i vejen.
Fældning af store træer og vanskelige træer - er også et af vores specialer. Så har du træer der skal fældes, klarer vi denne opgave professionelt og sikkert.

Når vi fælder og beskærer dine træer, kan vi samtidig lave flis af grenene, som du kan bruge som bunddække til dine havebed. På de måde slipper du også for at have arbejdet med at køre grenene på genbrugen.

Få priser på træfældning og topkapning

Vi giver gerne pris på træfældning og skal selvfølgelig vide hvor mange og hvor store træer det handler om. Derfor kommer vi gerne ud og giver uforpligtende tilbud – så man får den rette pris fra starten. Dog kommer det meget an på opgaven, så kontakt os på telefon 23 95 15 78 først, og lad os tale om det.

Kontakt os for seriøst tilbud til en rigtig god pris og få yderligere oplysninger om, hvordan du kan overlade det grove arbejde til os.
 

Vi fælder træer i følgende områder: Vestsjællands området samt lokalområdet Høng, Slagelse, Kalundborg, Jyderup, Mørkøv, Boeslunde, Fuglebjerg, Korsør, Sorø, Ringsted og Dianalund og hele oplandet i dette område. Vi tilbyder også rodfræsning, hvis I ønsker at få fjernet rødderne med det samme.

Men kontakt os gerne på telefon 23 95 15 78, hvis du har en træfældningsopgave et andet sted på Sjælland - så taler vi om det afhænging af opgaven.

Det er klogt at benytte fagmanden til træfældning og topkapning af træer!

 


Jens Aage's Park- og Haveservice - Bavnehøjvej 5, 4270 Høng - Mobil: 23951578Sitemap


Accepter cookies for at sende